https://www.usmedia.nl/

wij zijn us

Voor organisaties met serieuze online uitdagingen bouwen wij slimme digitale producten. Dit doen we met een geweldig team waar plezier en prettig samenwerken net zo belangrijk zijn als de kwaliteit van ons werk, en de kennis die we daarbij opdoen en delen.

we zijn er voor jou

us is technology partner van partijen als Amnesty, SIDN, Plan International en IDH: maatschappelijk betrokken organisaties met kernactiviteiten die onlosmakelijk verbonden zijn met online technologie.

dit doen we

us ontwikkelt, bouwt en implementeert technisch hoogwaardige schaalbare digitale tools en producten. We zijn continu bezig met doorontwikkeling, zodat onze opdrachtgevers structureel profiteren van onze expertise én die van andere organisaties.

zo doen we het

We zetten onze beste mensen en high-end oplossingen in om samen met npo’s en ngo’s sociale ontwikkelingsdoelen (sdg’s) te bereiken. We zijn op ons best als we samenwerken, elkaar helpen en scherp houden.

dit beweegt ons

Wij houden van webtechnologie. We weten wat er speelt en wat er nog aankomt. En omdat we al zo lang werken voor en met maatschappelijk betrokken organisaties, kunnen we digitale technologie optimaal inzetten voor hun succes. Succes dat de wereld beter maakt.

koffie?

Neem even contact op en we maken snel een afspraak.