https://www.usmedia.nl/

wij zijn usmedia

Voor organisaties met serieuze online uitdagingen bouwen wij slimme digitale producten. Dit doen we met een geweldig team waar plezier en prettig samenwerken net zo belangrijk zijn als de kwaliteit van ons werk, en de kennis die we daarbij opdoen en delen.

alles wat we doen, doen we samen

We zetten de mensen bij elkaar die nodig zijn om van een project een succes te maken. De opdrachtgever zelf brengt in zo’n ontwikkelteam onmisbare kennis en expertise in. We inspireren elkaar. We creëren collectieve kennis en krijgen begrip voor de processen, belangen en gevoeligheden van de ander. De lijnen zijn kort, de communicatie is open en het proces transparant, dus we hebben steeds duidelijk waar we staan qua scope, tijd en geld.

groot project, kleine opleveringen

De waarde voor de gebruiker, dáár gaat het ons om. Die willen we zo snel mogelijk concreet maken. Daarom werken we iteratief: met het team ontwikkelen we steeds kleine onderdelen van het totaalproject, testen, vragen feedback en verbeteren. Zo zien we al snel wat goed werkt en kunnen we zo nodig direct bijsturen.

partners van usmedia

Als het om web-technologie gaat, is er maar weinig wat wij niet kunnen. Daar zorgen we wel voor. Bij us werken getalenteerde nerds die elke kans aangrijpen om iets nieuws te leren en te experimenteren met de nieuwste technieken. Maar er zijn natuurlijk altijd dingen die wij niet doen, omdat anderen er beter in zijn.

er is nog meer

Wil je meer weten over hoe wij werken? Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen doen? We vertellen het je graag persoonlijk; live of via een videocall. Neem gerust contact op.

meer weten?

Laat je verrassen. Er is meer mogelijk dan je denkt.

maak direct een afspraak