jouw succes is ons succes

Projecten zien wij als bouwstenen waarmee we continu bouwen aan digitaal succes. Lean & agile, in close partnership met onze opdrachtgevers.

hier staan we voor

Bij alles wat wij doen is de meerwaarde voor de eindgebruiker sturend. Bij elke beslissing die we nemen. Altijd. Voor ieder project stellen we een uniek team samen. Onze agile werkwijze stelt ons in staat snel, flexibel en efficiënt tot de allerbeste oplossingen te komen.

dit is hoe wij werken

 • team/work

  Een ontwikkelteam bestaat uit iedereen die nodig is om van een project een succes te maken. Dus (naast onze mensen) óók de opdrachtgever en eventueel andere stakeholders. Meestal een man/vrouw of zes in totaal. We inspireren elkaar. We creëren collectieve kennis en krijgen begrip voor ieders processen, belangen en gevoeligheden.

 • groot project, kleine opleveringen

  Het gaat ons om waarde voor de gebruiker, dus die willen we zo snel mogelijk concreet maken. Daarom werken we iteratief: we ontwikkelen steeds kleine onderdelen van het totaalproject, vragen feedback en verbeteren. Zo zien we al heel snel wat goed werkt, en kunnen we direct bijsturen, mocht er toch iets de verkeerde kant op gaan.

 • alles = zichtbaar

  Wij hebben geen geheimen. Als opdrachtgever ben je volwaardig lid van het ontwikkelteam. Je mag alles zien: wat we doen, of het opschiet, hoe het werkt, wat het kost. Op grote Kanban-borden visualiseren we de projectvoortgang en het creatieve proces. Ons eigen agile werkinstrument Waypoint laat helder zien waar we staan qua scope, tijd en geld.

 • let’s keep in touch

  Bij Us Media beginnen we de dag met geweldige koffie en een stand-up meeting. In 10 minuten bespreekt elk intern team wie die dag wat gaat maken. Heel concreet. Iedere iteratie is er een korte meeting met de opdrachtgever en andere stakeholders. Wij verkiezen persoonlijk contact boven eindeloze mailuitwisselingen.

agile is great

Wij werken al zo’n 20 jaar agile. Het is voor ons dé manier is om heel nauw samen te werken met opdrachtgevers, zonder creativiteit en flexibiliteit te verliezen. Agile hakt complexe projecten in behapbare componenten, die in een vast ritme worden opgeleverd. Het helpt ons gedisciplineerd te werken, alert en flexibel te blijven en op tijd bij te sturen. Benieuwd hoe dat werkt? Kijk bij deze projecten.

meer weten?

Laat je verrassen. Er is meer mogelijk dan je denkt.

maak direct een afspraak