https://www.usmedia.nl/

digitale transformatie voor ngo’s

Digitale technologie is onmisbaar voor het succes van ngo’s. Voor Us Media staat ‘digital’ altijd in dienst van mensen: medewerkers, vrijwilligers, donateurs en andere betrokkenen. Als strategisch partner helpen wij ngo’s en npo’s bij het ontwikkelen en lanceren van slimme digitale oplossingen. Stap voor stap, proactief, en rekening houdend met álle stakeholders.

onze ngo suite

formulierenplatform: razendsnel in actie

Een schaalbaar formulierenplatform waarmee ngo’s gemakkelijk en snel (eenmalige en structurele) campagnes, donatie-acties en petities kunnen opzetten. Het platform koppelt direct met payment-providers, zoals Mollie of Tikkie.

Hoe wij Amnesty hielpen van elke lead een lid te maken.

Vertel me alles over deze case

alles soepel gekoppeld met CRM-systemen

Direct alle relevante data in het CRM-systeem beschikbaar; alles overzichtelijk op één plek. Wij zorgen voor naadloze en soepele koppeling met veelgebruikte CRM-systemen, zoals Salesforce of MS Dynamics 365.

Hoe wij Plan International als strategisch partner stap voor stap helpen bij hun digitale transformatie.

Vertel me alles over deze case

derden worden partners met een API

Verhoog snelheid en effectiviteit door digitale samenwerking met interessante partners. Stel belangrijke informatie en content beschikbaar aan derden via een API en bepaal daarbij zelf wie bij welke informatie kan. Zo wordt ‘digitaal’ een integraal onderdeel van de organisatie.

Hoe wij voor SOS Kinderdorpen een online platform ontwikkelden dat slim gekoppeld is aan bestaande systemen.

Vertel me alles over deze case

website als het kloppende hart

Us Media staat voor strategie, ontwerp en technische realisatie van websites en online platforms. Uiteraard sluiten door ons ontwikkelde websites dan ook perfect aan op onze oplossingen voor (CRM-)koppelingen en formulierenplatform. Die oplossingen ontwerpen wij samen met onze klanten zodat online fondsenwervers en campaigners er zonder problemen zelf mee aan de slag kunnen. Wij hebben ruime ervaring met moderne headless CMS-systemen zoals Contentful, maar ook met robuuste Wordpress-implementaties.

Hoe wij Wilde Ganzen helpen met het verbeteren van digitale communicatie en processen.

Vertel me alles over deze case

made by us

Wij zien onze opdrachtgevers als partners en de allerbeste oplossing vinden wij samen. In 20 jaar hebben wij honderden organisaties - waaronder een groot aantal NGO’s - geholpen hun succes te vergroten met digitale technologie.