https://www.usmedia.nl/

future-proof content creëren en beheren met Contentful

Als partner van marktleider Contentful kunnen wij onze klanten dé toekomstgerichte manier bieden om content te managen.

wat contentful doet

Contentful levert een belangrijke bijdrage aan de gebruiksvriendelijke digitale ervaringen die wij voor onze opdrachtgevers ontwikkelen. Het is een headless CMS: creatie en het beheer van content is losgekoppeld van de presentatie (website, app, chatbot, marketplace, etc.). Dat biedt veel voordelen.

bekijk partner

waar jij tegenaan loopt

Websites en bedrijfsapplicaties worden complexer en daarmee lastiger bij te houden en te moderniseren. Schaalbaarheid, beschikbaarheid en snelheid zijn steeds belangrijker. Je wilt jouw klanten een uniforme, gepersonaliseerde ervaring bieden op alle kanalen, maar wordt daarin geremd door de mogelijkheden van je CMS. Developers verliezen kostbare tijd (en kwaliteit) doordat zij met wisselende systemen en programmeertalen moeten werken.

dit lost contentful op

Contentful biedt een gebruiksvriendelijke 'unified content hub' voor contentmanagement op alle kanalen. Developers zijn blij: die kunnen dankzij de krachtige API's werken met elke gewenste programmeertaal. Contentful is als SaaS direct in de cloud gebouwd, dus je bent verzekerd van schaalbaarheid, beschikbaarheid en snelheid. Systeembeheer is niet nodig en upgrades behoren tot het verleden.

voordelen van contentful

  • versnelde ontwikkeling

    Werken met een contentplatform dat uw ontwikkeltijd vernselt, is een game-wisselaar. Wat weken duurde, duurt minuten. Daarom kiezen de grootste merken ter werld voor Contentful als hun contentplatform.

  • meer mogelijkheden

    Contentful geeft creatiekracht aan contentmanagers, redacturen, ontwerpers en marketeers. Geef developers vleugels, maak workflows efficiënter en beheer het allemaal eenvoudig en op schaal.

  • onbeperkte groei

    Jij zegt groei, wij zeggen go for it. Er zijn geen grenzen aan de digitale ervaringen die je kunt creëren met één en hetzelfde contentplatform. Geen tijdelijke oplossingen meer en geen tijd- en geldrovende updates.

koffie?

Neem even contact op en we maken snel een afspraak.