https://www.usmedia.nl/

Google Cloud

Us Media is ‘certified Google Cloud-partner’. Google’s open platform stelt ons in staat door te bouwen op Google Cloud-producten om innovatieve, schaalbare oplossingen en nieuwe mogelijkheden voor onze opdrachtgevers te creëren.

wat Google Cloud doet

Google Cloud biedt een scala aan oplossingen en technologieën (die continu doorontwikkelen) waar wij letterlijk op kunnen bouwen voor onze klanten. Door hiermee te werken en infrastructuur af te nemen as a service, hoeven we geen energie (lees tijd = geld) te steken in ‘randzaken’, zoals het managen van infrastructuur. Jouw hele budget gaat naar de ontwikkeling / waardecreatie van het online maatwerkproduct. Daarbij komt dat wij onze werkprocessen met Google Cloud verregaand kunnen automatiseren, en dus heel efficiënt en productief kunnen werken.

bekijk partner

wat jij daar aan hebt

Of je nou een start-up runt, voor een digitale transformatie staat of een nieuwe tool of product wilt lanceren binnen een bestaand online platform: het is belangrijk dat je kunt groeien en de kosten beheersbaar houdt. Je wilt dat jouw online platform op een infrastructuur draait die makkelijk kan meeschalen, ook met onverwacht snelle groei (of krimp). Je wilt niet vastzitten door bepaalde keuzes, up-to-date zijn en steeds flexibel blijven.

dit lossen wij op met Google Cloud

Met Google Cloud bouwen wij ‘cloud-native’: de technologieën die we gebruiken om maatwerk mee te bouwen zijn specifiek ontwikkeld voor de cloud. We profiteren als partner van de best practices uit de markt en maken voor onze klanten gebruik van de top notch-oplossingen die ons in staat stelt om snel hoogwaardige en innovatieve oplossingen te bouwen, onder meer op het gebied van containers, security en machine learning. Door gebruik te maken van de cloud voldoe je bovendien automatisch aan veel compliance / iso regels.

zo werken wij met Google cloud-componenten

Het Google Cloud Platform richt zich op PaaS (Platform as a Service) en IaaS (Infrastructure as a Service) oplossingen. Je betaalt alleen voor het daadwerkelijk gebruik.

voorbeelden van PaaS-oplossingen

 • google app engine

  Google AppEngine is een applicatie-serveromgeving waarop je Java, Python en PHP-applicaties kunt ontwikkelen en hosten. Het biedt ons als developers veel mogelijkheden om complexe, maar toch veilige, schaalbare en slimme applicaties te ontwikkelen voor onze klanten

 • google cloud sql

  Google Cloud SQL is een ‘mySQL’ database-omgeving, gehost binnen de Google-omgeving, voor situaties waarin de database van Google App Engine niet toereikend is.

 • google cloud storage

  Google Cloud Storage is een storage omgeving waarmee je eenvoudig grote hoeveelheden statische informatie veilig opslaat. Je gegevens zijn te allen tijde beschermd, want ze worden op meerdere fysieke locaties opgeslagen.

 • google big query

  Google Big Query stelt gebruikers in staat snel grote hoeveelheden data te analyseren en meerdere opdrachten tegelijkertijd uit te voeren. Denk aan Data Analyses en Business Intelligence.

koffie?

Neem even contact op en we maken snel een afspraak.