https://www.usmedia.nl/

nieuw online platform als aftrap van een excellente online ervaring

CARE vond in Us Media een strategisch en technologisch partner

achtergrond

In ruim 100 landen helpt CARE mensen bij het opbouwen van een beter bestaan. Armoede bestrijden door ongelijkheid tegen te gaan: dat is de missie.

De laatste jaren heeft CARE stappen gezet om de communicatie en fondsenwerving te professionaliseren. Online speelt daarbij een steeds belangrijker rol, en dat is de reden waarom CARE Us Media als strategisch/technisch partner voor de lange termijn aan zich heeft verbonden.

Opdrachtgever
CARE Nederland
Opdracht
Partnership, ontwikkeling van nieuwe websitevoor CARE
Doelgroep
(potentiële) donateurs, medewerkers en andere stakeholders
Oplossing
Online platform op basis van onze NGO-suite

een nieuwe weg

CARE koos Us Media als partner om een nieuwe weg in te slaan met de website carenederland.org. Belangrijkste wens was dat er een stabiel platform zou komen waarbij de journey van de donateur centraal staat en doneren makkelijk en snel gaat.

Externe websites van CARE moesten geïntegreerd worden en de nieuwe website moest qua branding de (vernieuwde) CARE positionering uitdragen. Dat vroeg om de oplossingsmogelijkheden van onze beproefde NGO-suite.

Voorbeelden van pagina's van CARE Nederland

langetermijn technology partner

NGO’s en andere goededoelenorganisaties actief helpen bij het behalen van hun online doelen: dat doen wij heel graag. En inmiddels hebben we daar als online technology partner van partijen als Amnesty, SOS Kinderdorpen, Lilianefonds en Wilde Ganzen ook heel wat ervaring mee opgedaan.

Met veel plezier ontwikkelden wij dan ook dit platform from scratch voor - en samen met - CARE. Het is het eerste wapenfeit binnen een afgewogen online strategie, waarmee we (potentiële) donateurs, geïnteresseerden en medewerkers nu en in de toekomst een excellente online ervaring bieden.

technieken

aws

Het platform draait volledig in de cloud via Amazon Web Services (AWS). Door slim te cachen en beelden optimaal te leveren, is de website uitzonderlijk snel geworden — zonder concessies te doen aan kwaliteit. Alles schaalbaar, dus ook bij grote bezoekersaantallen optimale prestaties.

imgix

Dankzij realtime image processing van imgix zijn alle beelden altijd optimaal weergegeven, qua compressie en omvang. Daarnaast verzorgt imgix met behulp van slimme gezichtsherkenning-algoritmes automatisch de juiste uitsnedes.

wordpress

Basis voor het CMS is WordPress. Daaroverheen: maatwerk. Wij maakten WP geschikt om snel, veilig en schaalbaar vanuit de AWS-cloud te draaien. De beelden komen vanuit het CDN van imgix, de overige onderdelen direct vanuit het CDN van AWS.

koffie?

Neem even contact op en we maken snel een afspraak.