https://www.usmedia.nl/

moeiteloos meegroeien

Flexibele oplossing bij fikse groeiambities

achtergrond

Dealroom.co is een dataleverancier met wortels in Amsterdam. De onderneming biedt aan de hand van gegevens over startups, groeibedrijven en tech-ecosystemen transparantie, analyse en inzichten over risicokapitaalactiviteiten.

Dealroom.co groeit flink en daarom is er niet alleen behoefte aan een nieuw online platform dat voldoet aan de ambities maar ook aan een structurele betrouwbare partij die in deze fase van groei proactief kan adviseren. Daar vinden wij elkaar.

Opdrachtgever
Dealroom.co
Opdracht
Realiseer een robuust en gebruiksvriendelijk online platform dat moeiteloos meegroeit met onze huidige én toekomstige expansie.

oplossing

Us Media ontwikkelde samen met Dealroom.co een veelzijdig online platform dat toekomstbestendig is en ‘lekker werkt’. De marketeers en communicatiespecialisten van Dealroom.co kunnen met behulp van gebruiksvriendelijke componenten — wij noemen dat secties — op eenvoudige wijze pagina’s samenstellen en rapportages delen, gekoppeld met de online marketing tools van HubSpot.

technieken

aws

Het platform van Dealroom.co draait volledig in de cloud via Amazon Web Services (AWS). Door slim te cachen en beelden optimaal te leveren is de website uitzonderlijk snel geworden — zonder concessies te doen aan kwaliteit. Natuurlijk is alles schaalbaar opgezet zodat de website ook bij grote bezoekersaantallen optimaal presteert.

hubspot

HubSpot is een online service voor marketing, sales en customer relationship management. Verschillende HubSpot tools zijn geïntegreerd in de website. Zo zijn bijvoorbeeld contactformulieren gekoppeld met HubSpot CRM.

wordpress

De basis voor het CMS is WordPress. Daaroverheen ligt altijd maatwerk. Wij maakten Wordpress geschikt om snel, veilig en schaalbaar vanuit de Amazon Web Services (AWS) cloud te ‘draaien’. De beelden komen vanuit het CDN van imgix en de overige onderdelen komen direct vanuit het CDN van AWS.

resultaat

Het nieuwe platform is een plezier om mee te werken. De oplossing vormt een flexibele basis voor verdere uitbouw en samen met Dealroom.co werkt Us Media voortdurend aan optimalisering, waarbij doelstellingen en wensen steeds vertaald worden in praktische oplossingen. Mooi werk — en daar zijn we trots op.

“Us Media is een partner die niet zomaar maakt wat we vragen, maar een die ons vanaf het begin scherp houdt, zonder onzin adviseert en duidelijk de leiding neemt in een project. Dat is precies wat we in een samenwerking zoeken en leidt tot mooie oplossingen!”

Yoram Wijngaarde Founder/Dealroom.co

Ga naar de website.

koffie?

Neem even contact op en we maken snel een afspraak.