https://www.usmedia.nl/
Sevenstar

online platform

Leadgeneratie en online dienstverlening met een personal touch

image

achtergrond

Sevenstar Yacht Transport is wereldwijd marktleider in het vervoer van jachten (in alle soorten en maten) over zee. Ook in deze branche neemt online een steeds belangrijker positie in, en Sevenstar besloot dan ook terecht dat de oude site niet meer aansloot bij haar ambities.

Met haar keuze voor Us Media als online partner, kiest Sevenstar nadrukkelijk voor een langetermijnsamenwerking. Samen zetten we in op de ontwikkeling van een online platform met een tweeledig doel: groei in online leads en verbetering van de online dienstverlening voor bestaande klanten.

Opdrachtgever
Sevenstar Yacht Transport
Opdracht
Herontwikkeling publieke website t.b.v. optimale leadgeneratie
Doelgroep
Jachteigenaren en marine-professionals
Oplossing
Een moderne publieke website als fundament voor de toekomst, en volledig in lijn met de nieuwe huisstijl.
Resultaat
De eerste resultaten in de vorm van concrete offerteaanvragen zijn zeer veelbelovend.

aanpak

In eerste instantie namen we de website onder handen, met name waar het ging om leadgeneratie. Us Media maakte een groot aantal relevante landingspagina’s, op basis van een uitgekiende SEO-strategie. Bezoekers kunnen makkelijker persoonlijk contact opnemen; een belangrijke USP van Sevenstar in een vrij zakelijke branche.

Tegelijkertijd startten we met een cloud-transitie, met als doel het bedrijf digitaal wendbaarder te maken. Verschillende processen zijn versneld door interne systemen met elkaar te koppelen en processen te automatiseren.

design & ux

Sevenstar transporteert boten over de hele wereld. De routes en de bijbehorende reisschema’s zijn daarom erg belangrijk. Daar brachten wij een verbeteringsslag aan, door de routes helder en op een eenduidige manier (via web, mail en op schermen) te visualiseren.

Ook qua techniek namen we de online presence van Sevenstar flink onder handen. Van oorsprong werkt men in deze business voornamelijk via de telefoon. Met de realisatie van een cloud native platform, hebben wij de digitale dienstverlening een enorme zet vooruit kunnen geven zonder de persoonlijke benadering weg te nemen.

Waar voorheen content enkel voor web werd gebruikt is content nu een centraal onderdeel geworden van de infrastructuur van het bedrijf.

contentful

Contentfull is een cloud native en API first CMS systeem, of beter CMS infrastructuur. In plaats van content specifiek voor de website in te zetten, gebruiken we Contentful als centraal contentplatform voor alle uitingen, web, apps, schermen, mailings, etc.

kubernetes

Het hele platform draait in een Kubernetes cluster. Hierdoor ontstaat volledige controle op de technische stack en realiseren we een moderne en flexibele fundering om op door te bouwen. Naast de website hebben we ook maatwerk marketingtools draaien in het cluster.

nodejs

Als backend-techniek maken we gebruik van Node.js, in samenwerking met het Express-platform. Door als backend-technologie voor JavaScript te kiezen, kunnen we snel ontwikkelen en maken we voor zowel frontend- als backend-techniek gebruik van dezelfde stack.

resultaat

Sevenstar-yacht-transport.com offers clients direct contact with the company’s specialists based on routes, time zone or region. Whether it’s for a sailing yacht, power yacht or yachting professionals, visitors of the website are offered tailored information that suits their needs. Targeted explanatory videos support each section. All in a design that is optimised to facilitate clients to quickly get a quote or to discover more information.

Sevenstar Press release

Ga naar de website.

meer weten?

Laat je verrassen. Er is meer mogelijk dan je denkt.

maak direct een afspraak