https://www.usmedia.nl/

Volledige regie over persoonlijke gegevens

Privacy & veiligheid verzekerd met Yivi-app

Website Yivi op een laptop scherm, en op een mobiele telefoon

achtergrond

SIDN is beheerder van het NL-domein maar zorgt ook voor veel impact op het gebied van cybersecurity en online identity. Het laatste wapenfeit van SIDN is de Yivi-app: online paspoort, handtekening en nog veel meer in één app, bedoeld om gebruikers volledig de baas te laten zijn over al hun digitale gegevens. Us werd ingezet om met een sterke structuur en heldere boodschap de yivi-app online in de markt te zetten.

Opdrachtgever
SIDN
Opdracht
Totale traject van website bij online app voor Yivi
Doelgroep
Iedereen die gebruikmaakt van online diensten
Oplossing
Overzichtelijke structuur en aantrekkelijk design voor gebruiksvriendelijke Yivi app/website

hecht partnership

De samenwerking tussen us en SIDN startte in 2013 met de ontwikkeling van een nieuwe website, met voornamelijk informatie en diensten rond het .nl domein. In de jaren daarna optimaliseerden we het platform samen met SIDN, en groeide de samenwerking uit tot een hecht partnership, sinds 2021 óók met dochter SIDN fonds.

Voor Yivi vroeg SIDN us het complete traject op ons te nemen: van ontwerp & development van complete front end infrastructuur inclusief design en implementatie van cms Contentful. Voor de webbeveiliging kozen we de slimme oplossing van Reblaze.

Website screenshots

technieken

contentful

Contentful is een cloud native en API first CMS systeem, of beter CMS infrastructuur. In plaats van content specifiek voor de website in te zetten, gebruiken we Contentful als centraal contentplatform voor alle uitingen, web, apps, schermen, mailings, etc.

reblaze

Reblaze is een supercompleet cloudplatform voor webbeveiliging. Vijandig verkeer wordt geblokkeerd in de cloud, vóór het ook maar in de buurt komt van je beveiligde netwerk. Next-gen bescherming voor websites en applicaties dus, waar wij 100% achter staan.

koffie?

Neem even contact op en we maken snel een afspraak.