https://www.usmedia.nl/

Expertise, ervaring en executiepower voor start-ups

Een nieuwe oplossing of product in de markt zetten vraagt om ondernemerschap, lef en financiële middelen. Waar je als start-up - zeker bij een product met een zware online component - ook beslist niet zonder kan, is technische knowhow. Een ervaren technische partner die er samen met jou een succes van gaat maken.

 • mvp ontwikkeling
 • CTO as a Service
 • Development team as a Service
image

Technische partner voor een vliegende start

Je hebt een uitgewerkt idee en de business-knowhow om het te realiseren. Je gelooft 100% in je plan, kent de markt, weet wat je doelgroep nodig heeft, en je hebt (idealiter) een investeerder. Wat nog ontbreekt voor een vliegende start is een technische partner. Eentje die ervoor zorgt dat je meteen aan het begin de juiste technische keuzes maakt, zodat je niet gedwongen bent opnieuw te beginnen om technisch te kunnen schalen. Een toegewijd team met de kennis, ervaring en technische expertise om jouw product te realiseren.

 • Wij houden van uitdagingen

  Aan een nieuwe dienst of product kleven aanvankelijk vaak heel wat mitsen en maren. Logisch, want als het goed is heb je iets bedacht dat er nog niet is. Met 25 jaar ervaring in digitale techniek en een neus voor innovatieve oplossingen, zijn er maar weinig uitdagingen waar wij op vastlopen.

 • We denken vooruit

  We weten wat er technisch mogelijk is, hebben de juiste mensen in huis en kunnen innovaties snel doorgronden en inzetten. We denken vooruit en zorgen voor een infrastructuur die probleemloos meeschaalt bij snel succes en die eenvoudig kan terugschalen als de adoptie van je idee (tijdelijk) tegenvalt.

 • In korte tijd klaar voor de start

  Us Media brengt als technische partner van start-ups de expertise, executiepower en ervaring in, die jouw business in korte tijd veel verder helpt. Van eerste rudimentaire productversie (mvp) tot perfect werkende oplossing. We kennen de technische uitdagingen van elke fase, weten de weg en stellen de kritische vragen die nodig zijn om jouw start-up succesvol te lanceren.

Je technische partner in elke fase

Fase 1 - Van idee naar mvp

 • Tijd is geld - zeker in de start-upfase

  Als entrepreneur wil je zo snel mogelijk een minimal viable product (mvp) voorleggen aan je doelgroep, om beslagen ten ijs te komen bij potentiële financiers en om jouw oplossing te kunnen optimaliseren met gebruikersfeedback. Us media helpt je stap voor stap bij de ontwikkeling van jouw mvp en de daarbij behorende processen.

 • Develop, test, improve, repeat

  Als technische partner van een groot aantal opdrachtgevers zijn wij al jaren gewend agile te werken. Met het team ontwikkelen we in korte tijd kleine onderdelen (of een rudimentaire versie) van het product. Dan testen we, vragen feedback en verbeteren. Die aanpak scheelt veel tijd.

We zorgen dat de technische basis op orde is en dat de techniek kan meegroeien bij succes.

Fase 2 - Van mvp naar pmf

Een iteratief proces

Op basis van gebruikersfeedback wordt het product aangescherpt en daarmee steeds beter toegespitst op de gebruiker. Een volgende testronde volgt, waarna we misschien nog functionaliteiten aanpassen en andere verbeteringen aanbrengen. Zo werken we toe naar daadwerkelijke product/market fit: het product of de dienst waarmee je feilloos op de behoefte van de markt inspeelt.

Developmentteam as a Service

In elke fase van de start-up is een technisch team onmisbaar. Misschien bestaat er (nog) geen behoefte aan een intern technisch team, of heb je niet de knowhow/tijd om er een te bouwen. Offshoren is een mogelijkheid, maar dat ontneemt je de mogelijkheid om zelf dicht op het vuur te zitten. Precies waarom veel start-ups graag gebruik maken van ons Developmentteam as a Service.

CTO as a Service

Je kunt Us Media betrekken voor advies op het hoogste niveau; we zijn tenslotte niet alleen technische specialisten maar ook doorgewinterde ondernemers met uitgebreide start-up ervaring. Met CTO as a Service groeien de kosten mee met de business en blijven ze laag als het succes wat langer op zich laat wachten.

Fase 3 - Van product/market fit naar groei

Groei in goede banen

Bij een goede product/market fit staan de klanten in de rij, groeit het aantal gebruikers snel en verspreid de positieve word of mouth zich snel. Er zijn nieuwe wensen en voortschrijdende inzichten om het product mee uit te bouwen. Wat je nodig hebt is productiepower.

Development team as a service

In deze fase kunnen we met een goed op elkaar ingespeeld developmentteam (as a Service) zorgen voor de nodige snelheid. Is er inmiddels een intern team, dan zal dat waarschijnlijk moeten worden opgeschaald. Ons ingewerkte team kan dan (tijdelijk) extra manpower bieden of een afbakend onderdeel zelfstandig (door)ontwikkelen.

Jouw succes is ons succes

Zo lang als nodig is om er samen een succes van te maken, blijven we erbij. Daarna bekijken we gezamenlijk hoe wij als technische partner meer op de achtergrond kunnen gaan opereren. Zodra de tijd rijp is dragen we alles over aan interne developers.