https://www.usmedia.nl/

beveilig uw web assets met reblaze

Als partner van het wereldwijd opererende Reblaze Technologies Ltd kunnen wij onze opdrachtgevers een slimme alles-in-één oplossing bieden voor webbeveiliging.

wat reblaze doet

Reblaze is een supercompleet cloudplatform voor webbeveiliging. Vijandig verkeer wordt geblokkeerd in de cloud, vóór het ook maar in de buurt komt van je beveiligde netwerk. Next-gen bescherming voor websites en applicaties dus, waar wij 100% achter staan. Ook belangrijk: Reblaze heeft áltijd het succes van hun klanten voor ogen - net als wij.

bekijk partner

waar jij tegenaan loopt

Met de snelle groei van online mogelijkheden neemt ook de hoeveelheid gevoelige data op het web én het aantal internetbedreigingen toe. Cybercriminelen verzinnen elke minuut nieuwe manieren om ongemerkt binnen te komen. De gevolgen zijn vaak groot. De meeste beveiligingsoplossingen bieden basisbescherming binnen een abonnement en brengen extra kosten in rekening voor - onmisbare - extra functies.

dit lost reblaze op

Als doorgewinterde makers van web-applicaties, smart business tools en online platforms, bieden wij jou graag de allerbeste bescherming. Een beveiligingsoplossing die in een single-tenant omgeving werkt, inkomend verkeer diepgaand analyseert, de slimste bots buiten de deur houdt, je API’s volledig beschermt en voor 100% aansluit bij en meebeweegt met jouw bestaande infrastructuur en tooling. Reblaze dus.

voordelen van reblaze

  • volledig beschermd

    Reblaze verslaat alle inbreukpogingen en aanvallen, biedt DoS/DDos bescherming, vindt en beheerst bots, snift en analyseert alle webverkeer, enzovoort.

  • altijd up-to-date

    Het platform wordt 24/7 op afstand onderhouden, past zich automatisch aan de nieuwste bedreigingen aan en wapent zich ertegen.

  • alles-in-één

    Klanten zitten in een Virtual Private Cloud voor de beste bescherming, zonder premium niveaus of aanvullende diensten te hoeven kopen.

reblaze over usmedia

We zochten de beste dienstverlener om de waarden van Reblaze te vertegenwoordigen en de beste ondersteuning te bieden aan de lokale markt. Us Media was de logische keuze voor Nederland, zij hebben niet alleen naam gemaakt als digitale dienstverlener, maar hebben bij alles wat ze doen het succes van hun klanten voor ogen. En dat is waar Reblaze naar op zoek was.

Eyal Hayrdeny CEO en medeoprichter van Reblaze

koffie?

Neem even contact op en we maken snel een afspraak.